Arbeidsmarktonderzoek ergotherapeuten

1. Aanmeldformulier

Nivel arbeidsmarktonderzoek ergotherapeuten

Ongeveer elke drie jaar doet het Nivel in opdracht van Ergotherapie Nederland (EN) onderzoek naar de arbeidsmarkt van ergotherapeuten. Zo kan gemonitord worden hoe de beroepsgroep zich ontwikkelt, wat de werkvoorkeuren van ergotherapeuten zijn en kan worden onderzocht welke andere belangrijke en/of relevante onderwerpen er voor ergotherapeuten spelen. De resultaten van eerdere onderzoeken worden online gepubliceerd en door Ergotherapie Nederland gebruikt om het beleid zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de ontwikkelingen en behoeften die op dit moment spelen.

Nieuw onderzoek

Het laatste arbeidsmarktonderzoek vond in 2018 plaats: toen deed 45% van de aangeschreven ergotherapeuten aan het onderzoek mee. De ontwikkelingen in de zorg gaan snel, dus herhaalt het Nivel het onderzoek dit jaar. Medewerking van zoveel mogelijk ergotherapeuten is hierbij cruciaal om betrouwbare resultaten te kunnen presenteren en om alle relevante onderwerpen die spelen, in kaart te brengen.

Doe mee! (aanmelden kan nog tot en met 9 mei)

Als u lid bent van Ergotherapie Nederland, dan heeft u per mail een persoonlijke link ontvangen voor deelname aan het onderzoek. Bent u geen lid of heeft u geen link ontvangen? Vul dan het onderstaande contactformulier in, zodat wij u alsnog een persoonlijke uitnodiging kunnen sturen. Wilt u dit onderzoek bij andere erotherapeuten onder de aandacht brengen? Deel deze webpagina met uw collega-ergotherapeuten.


Maximaal 500 tekens. U heeft tekens over.

*) verplicht

Uw privacy

  • Wij gebruiken uw geslacht, naam en e-mailadres enkel om u voor dit onderzoek persoonlijk te kunnen aanschrijven.
  • Uw geboortedatum wordt gebruikt om te verifiëren of u niet al in onze gegevens voorkomt (om dubbel aanschrijven te voorkomen).
  • Deze persoonsgegevens worden na afloop van het onderzoek vernietigd.
  • Lees meer over uw privacy...